Onweer, vos en fietsen …

Na de hete dag van gisteren barstte ‘s avonds het onweer los. Hevige regen (heerlijk) en daverende klappen (spannend). De hond heeft de hele nacht als een kip zonder kop door de slaapkamer gerend, helemaal gestresst. Van slapen kwam niet veel, de slaapkamer was nog steeds superwarm. Om twee uur werd ik wakker van een enorme donderklap, even uit het raam gehangen voor wat frisse lucht, en maar weer proberen te slapen.
Om 4 uur weer wakker, uit het raam  hangen voor wat frisse lucht, hé … wat een troep in de tuin … die hangjongeren maken er ook overal een bende van ! Hangjongeren ?? Hallo, we zitten hier op een park midden op de Veluwe …. O kijk nou, het is een vos die onze vuilniszak wel interessant vindt !  Arie wakker gemaakt, toen ook zus en dochter, de vos vond het allemaal prima, we hebben hem even goed kunnen bekijken. Daarna toch maar even al het afval bij elkaar geraapt ;-)
Later in de nacht is hij nog terug geweest voor de skottelbraai, die nog buiten lag, maar bami en nasi vond hij niet zo lekker.
Het is vandaag weer lekker warm, en zus wilde een –tig persoons fiets huren, zodat we met oma een rondje konden fietsen. Nicht wilde wel door het bos, maar daar zijn we, door een overdosis zand, vastgelopen ;-)
Kleine impressie van de tochtjes :
IMG_0175
IMG_0183
Wil je meer van onze avonturen lezen ? Hier en hier verschijnen vast ook nog verhalen ;-)
Dear English readers, sorry for not translating all of this, it is just too hot.  Translation in short, we are having a fabulous time here and lots of fun ! More photos and short movies can be found here and here ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Gezellige oranjefoto's en gefeliciteerd met oma!
Die meermansfietsen kwam ik vorige week ook tegen, op de Huttenheugte bij Coevorden. Nog bedankt voor je tip, maar ik zat op dat moment in een tentje in Frankrijk en kon er dus niets mee. Sterkte verder met de hitte en de vos.