Digitaal scrappen

En wat doe je dan met al die mooie layouts die je maakt ?

Ik heb van een aantal vakanties/evenementen een album laten maken, ontzettend mooi. Maar zo nu en dan wat losse layouts, dat is best wel lang sparen voor je een album vol hebt. Waarom niet gewoon printen, en opbergen in een traditioneel scrapalbum ?

Ik heb er een superadres voor gevonden, in de SpreadSet Shop. Je layouts worden geprint op 28,5 x 28,5 cm. Plak die op een vel cardstock in een mooi passend kleurtje en je kunt het geheel zo in je scrapalbum schuiven ! Of inlijsten natuurlijk, dat is ook een optie. De kosten zijn Euro 0,80 per print, per bestelling Euro 0,75 voor de verpakking en dan natuurlijk de verzendkosten. Die zijn Euro 1,32 voor één print, of als pakket Euro 6,75 voor meerdere prints.

Ik heb er, om te proberen, een aantal prints besteld en ik moet zeggen, ze zien er prachtig uit. Hieronder van foto's van mijn scrapalbum en een layout in een lijst.
Wat ik misschien nog wel het leukste vind is, dat je zo'n print ook op een canvas kunt verwerken. Met gel medium lijm je de print keurig vast op een canvas en kun je het verder bewerken naar eigen smaak.

Ik heb het canvas eerst in een bijpassende kleur beschilderd. Daarna de print erop geplakt en met sjablonen allerlei leuke accenten toegevoegd. De twee grote bloemen heb ik van koffiefilters gemaakt, gekleurd met spray-inkt en bestempeld. Met een brad kun je die heel gemakkelijk op het canvas bevestigen. Toch weer een leuk idee om eens iets anders te doen met je digitale layouts ;-)

I won't translate this entire post, because for most foreign readers it might not be very interesting, just wanted to tell you all what I did in the last photo. As you may know I also love digital scrapping. And I  found a fun way to use those digital layouts in a different way. I had a layout printed (ordered here). Then I painted my canvas in a matching color and glued the print on with gel medium. Added nice accents with templates and acrylic paint. The flowers are made of coffeefilters, colored them with spray-ink and stamped with black ink. These flowers were easily attached with big brads. I love the result !

5 opmerkingen:

Els AW zei

Wat is die canvas geweldig geworden Brigitte!
Mag ik deze foto's gebruiken op mijn website en op de beurs?
;-)
groetjes,
Els AW

pepeetje zei

Dat uitprinten doe ik ook :-) maar op een canvas plakken nog niet....goed idee zeg, ga het ook uitproberen.
Niet vergeten je fotoboek mee te nemen hoor zondag :-)

Anoniem zei

Dat ziet er prachtig uit !!

Ingrid zei

Wauw, dat ziet er mooi uit!
Je hebt me op een idee gebracht :-)

Groetjes,
Ingrid

Emakesart zei

Beautiful! And I love the flowers....coffee filters, really? So clever!

xoEsther