Projekt 52/06 - Süchtig danach

Verslaafd aan .... de ontbrekende week .... Ik had al heel lang het idee, maar vergat het steeds uit te voeren. Vandaag, tijdens een schildersessie, eindelijk dan de foto's gemaakt ! De laatste tijd ben ik weer erg verslaafd aan mijn teken en schilderspulletjes. Ben een Art Journal begonnen, en ik vind het toch zo leuk ;-) Ook de Suzi Blu workshop is superleuk om te doen. Toot en Puddle gaan liever naar buiten, maar kijken ook graag toe.

Addicted to .... the missing week .... Had this idea from the start, but kept forgetting to actually make the photos. Today, when I painted in my art journal, I finally finished this one ! Lately I am addicted to my paintingsupplies. Started an Art Journal and I am having lots of fun ;-) The Suzi Blu workshop is great too. Toot and Puddle prefere to go out, but they don't mind watching me either.

Photobucket

2 opmerkingen:

Laurens zei

Beste Brigitte,

als studenten aan de Haagse Hogeschool zijn wij bezig met het ontwikkelen van een programma waarmee je je weblogs kunt omzetten in een boekje dat je kunt laten printen. Je eigen verhalen gebundeld in boekvorm!

Om dit zo goed mogelijk te ontwikkelen en tegemoet te komen aan de wensen van bloggers zijn we zeer geïnteresseerd in jouw mening.

We willen daarvoor enkele minuten van je tijd vragen om een paar meerkeuze vragen in te vullen die je kunt vinden op:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFZDOHh6eFc0LUE5NVFuQjliN3VyT1E6MA

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit programma? Dan kun je aan het einde van de vragen je emailadres achterlaten.

We willen je alvast heel hartelijk bedanken!


Vriendelijke groeten,

Gaby Eenschoten
Laurens Almekinders

Flohbock zei

Ja nach basteln in allerlei Fom bin auch süchtig! klasse umgesetzt!