Schaatsen ....

Lichtjes in de boom voor het huis, schaatsen op TV .... heerlijk !! En dan komt je favoriete designer ook nog met een winter/kerstkit en daar was ik nu net voor in de stemming

Lights in the tree in front of our home, speedskating on the television .... I love it !! And than my favorite designer has a new kit, a winter/christmaskit and that is just the thing I am in the mood for
Get it at CatScrap and Pickleberrypop 

Twee layouts, natuurlijk met foto's van de vorige winter, maar ik hoop echt dat de komende winter weer zo'n zalige schaats- en sneeuwperiode gaat brengen !

Two layouts, of course with photos of last winter, but I really really hope the coming winter will bring us snow and ice, because I loved it !

Photobucket

4 opmerkingen:

Irene zei

Gaaf nieuw design zeg, ziet er echt super uit! je hebt groot gelijk dat je die andere gaat sluiten. Kost toch al een hoop tijd ;-)

groetjes Je zus

gabs zei

you made it girl and it looks super gorgeous - WOW

gabs zei

yeah you made it! I already have your blog listed in my reader

Marleen zei

Oohhh Brigitte wat is je nieuwe design prachtiggg, wat onzettend mooi gedaan, ben er helemaal weg van!!

Dank je wel voor je tip, lief dat je aan me gedacht hebt!! Ik denk er nog even over na omdat ik het momenteel best druk heb met alle nieuwe kits van scrapinsider.com.
En ik wil eigenlijk wat blog achtergronden gaan maken, dat vind ik zo leuk om te doen, volgens mij is daar wel vraag naar. Maar dan moet ik eerst even in 'gesprek' met een paar designers denk ik hahaha ;)

Knuf,
Marleen