It's my party and I cry if I want to ....

Tja, en zo ben je dan ineens 50. Geen idee hoe het zo snel gebeurd is, ik ben er nog helemaal niet klaar voor. Maar ja, daar heeft vadertje Tijd niets mee te maken, en dus moet ik me erbij neerleggen. Het is niet anders, blijven ademhalen en gewoon doorleven ;-)

I have absolutely no idea how this happened so quickly, but I am 50 years old, and so not ready !! I guess I just have to keep breathing, living and laughing, and things will be oke ;-)Maar goed, van harte gefeliciteerd met mijn 50e verjaardag !

Anyway, happy birthday to me !

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Van harte en maak er een hele fijne dag van, met misschien wel allerlei verrassingen om deze dag niet snel te vergeten!
50, is een mooie leeftijd. Mijn ervaring is dat je nog meer geniet en makkelijker relativeert, maar de tijd lijkt nog sneller te gaan, dus let op dat je voelt, ruikt en proeft van het leven.
Geniet!
Groeten, van ook een tweeling!

NatashaMay zei

Happy birthday Brigitte! :)) Many more to come.

Sonja zei

Happy birthday, Brigitte. Just don't stop laughing, living, painting. One can never be ready to become old :)

Janie Husband zei

happy birthday to you.....50 years...now all the fun begins.. ;-)

hetlevenisleuk zei

Gek is dat toch met leeftijd hè Tussen de oren gaat het lang zo snel niet als het lijf gaat. En ergens daar tussen is zit die kalender...

Toch een fijne verjaardag zus

Irene

Dymphie zei

van Harte Proficiat! Je zult zien het went snel en het is LEUK!

Emakesart zei

Hey!! Happy Birthday to you!! Fifty is not so bad is it? Please tell me it's not so bad :-) LOL!! I wish you the best and here's to many more wonderful, artsy years!!

xoE

Karin Cornet zei

Hopelijk ben je bekomen van alle feestelijkheden! Goed dat je het gevierd hebt, ik vind dat zo zonde om over te slaan. Voordat je het weet is er nooit meer ergens een feestje.
Het ga je goed!
Karin

Spontanity zei

Zo erg is het toch nie?
Ook hier alsnog gefeliciteerd van mij een een digiknuf van een inmiddels 51 jarige die er ook nog lang niet aan toe was en is!!

Joyfulploys zei

Happy belated birthday wishes!!! Turning 50 is kind of difficult, I know about that. But age is an attitude, I know some 40 year olds that are "old."
Mary

Micki Wilde zei

I hope you've recovered from the shock of turning 50 ;)

Thanks for your lovely message on my blog hun.

Micki x